Καθε βραδυ υποσχεση για πολλα πολλα ατελειωτα γελια....

Καθε βραδυ υποσχεση για πολλα πολλα ατελειωτα γελια....
Νύχτες Κωμωδίας στο Comedy Club 100% Κωμωδία Aιόλου 48-50 τηλ.210.3311009 και 6973371601

το γελιο δεν σταματα ποτε στο comedy club

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Ο Λάμπρος Φισφής στο Κόμεντυ Κλαμπ

Ο Λάμπρος είναι 25 χρονών και τα τελευταία 2 χρόνια ζει στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας δουλεύοντας όπου μπορεί από βαρκάρης και ξεναγός μέχρι παραγωγός και μεταφραστής gay ιστοσελίδας. Ακόμα τα πράγματα δεν έχουν ζορίσει πολύ για να δουλέψει στα κοκκινα φανάρια. Το τελευταίο 1 χρόνο δουλεύει αποκλειστικά ως κωμικός και κάνει παραστασεις στο Comedy Café Amsterdam και σε μικρά καφέ σε όλη την Ολλανδία. Παλεύει να κάνει τους Ολλανδούς να γελάσουν και όχι να χαμογελάσουν πράγμα που είναι δύσκολο καθότι οι Ολλανδοί είναι σαν την χώρα τους κρύοι και επίπεδοι. Έχει επίσης κάνει παραστάσεις στο Εδιμβούργο και το Λονδίνο και έχει πάρει μέρος σε 4 διαγωνισμούς καταφέρνοντας να φτάσει στους τελικούς (που είναι ένας διπλωματικός τρόπος για να πει ότι δεν κέρδισε κανένα). Εκτός από stand up comedy, ο Λάμπρος έχει ιδρύσει μια ομάδα κωμικού αυτοσχεδιασμού που δίνει παραστάσεις σε θέατρα του Άμστερνταμ κάθε εβδομάδα.Τέλος έχει δώσει πολλά σεμινάρια stand up comedy και αυτοσχεδιασμού σε επίδοξους κωμικούς και εταιρείες.
Τα Χριστούγεννα θα είναι στην Αθήνα για να γιορτάσει την γέννηση του Χριστού και σας περιμένει όλους στις ‘Νύχτες Κωμωδίας’.
Την Κυριακη 28 Δεκεμβριου 12-7.00 το απογευμα θα δωσει σεμιναριο σταντ απ κομνετυ για οσους που ενδιαφερονται Πληροφοριες εγγραφες στο Κομεντυ Κλαμπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: