Καθε βραδυ υποσχεση για πολλα πολλα ατελειωτα γελια....

Καθε βραδυ υποσχεση για πολλα πολλα ατελειωτα γελια....
Νύχτες Κωμωδίας στο Comedy Club 100% Κωμωδία Aιόλου 48-50 τηλ.210.3311009 και 6973371601

το γελιο δεν σταματα ποτε στο comedy club

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

o Δημήτρης ανεβαίνει στο πλοίο του Comedy Club

Το παιδί με τα κόκκινα γυαλία..γιατί τί άλλο! ο Δημήτρης απο τη Βέροια ανέβηκε στο πλοίο του Κόμεντυ ..μαζυ με τις κόκκινες αποσκευες του και τους άλλους κωμικούςΓεννήθηκε στην ΚΟΒα Βέροιας το 1982.
Ο θρύλος λέει ότι κατά την διάρκεια της γέννας η εικόνα του Μάρξ δάκρυσε. Το κόμμα είπε προβοκάτσια των Τροτσκιστών κ διατήρησε τα γραφεία σε ραφεία κομματικών κουστουμιών. Μόλις 15 ημερών παθαίνει σηψαιμία από την βρώμα του καπιταλισμού. Τώρα είναι κάπως καλύτερα. Τα πρώτα χρόνια έζησε σε ένα βουνό της Δράμας βυζαίνοντας την λύκαινα που βύζαξαν οι Μάρξ κ Ένγκελς. Κατεβαίνοντας στην πόλη ασχολείται με την μαλακία κ την προσευχή κ αρνείται να ενταχθεί στο σύστημα αξιών του περίγυρού του. Συλλαμβάνεται στα ηλεκτρονικά κ βασανίζεται απάνθρωπα για 10 χρόνια από την οικογένεια του, το σχολείο και τους φίλους του. Στα 18 επιστρέφει στην Βέροια, γνωρίζει τον εαυτό του και κάνει την πρώτη καλλιτεχνική του απόπειρα αυτοκτονίας όπου αποτυγχάνει παταγωδώς.
Συνεχίζει τις απόπειρες και στην Θεσ/νικη όπου πήγε για σπουδές και αποτυγχάνει διαδοχικά στο θέατρο κ στο τραγούδι ανακαλύπτοντας την κλίση του στην αποτυχία.
Τώρα ζει 'κοσμοκαλόγερος' στην Αθήνα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Dimitrie , me ta gialia. Afta ta elege ke o babas mou otan imouna mikros. O Dionisis ta spaei!!!! O allos o psilos pou parousiazei, prospathei, neos einai, tha megalosei. Pantos perasa kala.O Takis tis Nikis.!

Ανώνυμος είπε...

Paidia eisaste oloi tromeroi kai t spate agria!!Perasame iperoxa!!Evgenia kai Karina apla 8ees:):)..Sinexiste etsi!!:)