Καθε βραδυ υποσχεση για πολλα πολλα ατελειωτα γελια....

Καθε βραδυ υποσχεση για πολλα πολλα ατελειωτα γελια....
Νύχτες Κωμωδίας στο Comedy Club 100% Κωμωδία Aιόλου 48-50 τηλ.210.3311009 και 6973371601

το γελιο δεν σταματα ποτε στο comedy club

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο Λαμπρος Φισφης ..guest εμφανισεις στο comedy club

Ο Λαμπρος Φισφης ..σεναριογραφος της σειρας η γενια των 592 ευρω και Ελλην stand up comedian που διαπρεπει στην Ολλανδια! ερχεται παλι για δυο εμφανισεις στο Comedy Club την ερχομενη εβδομαδα..Μαθαινω οτι ισως ειναι απο τους συντελεστες μιας νεας σειρας του Μεγκα ..τυπου Αρβυλα.. Το live παντως ειναι το forte του. και ιδου στην Ολλανδια ! http://www.youtube.com/watch?v=M3YSOBTcGV4 και η απονομη!! http://www.youtube.com/watch?v=R7yve_b584E

και ιδου στην Ολλανδια ! http://www.youtube.com/watch?v=M3YSOBTcGV4 και η απονομη!! http://www.youtube.com/watch?v=R7yve_b584E
Ελάτε να γελάσουμε, το έχουμε ανάγκη

Σχετικο αρθρο της Ξενης Μουχιμογλου...στην εφημεριδα Ελευθερη ζωνη
O Λάμπρος Φίσφης, ο σεναριογράφος της σειράς «η γενιά των 592 ευρώ» πρωταγωνιστής του Stand Up Commedy, επανέκαμψε από την Ολλανδία, μετά τις επιτυχημένες εκεί εμφανίσεις του και θα έχουμε την τύχη να τον δούμε για δυό βράδια στο εδώ μοναδικό στέκι του είδους.
Το Stand Up Commedy εισήγαγε στην Ελλάδα η σκηνοθέτις, σεναριογράφος και συγγραφέας Λουκία Ρικάκη, στο 104 της οδού Θεμιστοκλέους, από το 1995. Θέαμα και ακρόαμα που πλησιάζει πολύ στην επιθεώρηση αλλά με μεγαλύτερη αμεσότητα, αφού θεατές και ηθοποιοί βρίσκονται δίπλα δίπλα, στην Αμερική έχει καθιερωθεί από μεγάλους ηθοποιούς. Εχει μάλιστα γυριστεί και μια ταινία με τον Ντάστιν Χόφμαν με τίτλο «Λένυ ο βρωμόστομος», στην οποία ο μεγάλος Αμερικανός ηθοποιός σαρκάζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και την κυρία του, αλλά και άλλες προσωπικότητες, κοινωνικές καταστάσεις με ψυχολογικο βάθος, αστεια και σοβαρά, ξεκαρδιστικά και δραματικά.
Αυτά κάνουν και λένε και οι δικοί μας νεαροί ταλαντούχοι ηθοποιοί στο νεανικό κοινό που τους παρακολουθεί.
Η Λουκία Ρικάκη μάλιστα, είχε την ιδέα να κινηματογραφήσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του δικού της Stand Up που προβλήθηκαν πρόσφατα στο Τρίκυ Σινέ Κλάμπ στην Αιόλου 48-50 και ελπίζουμε να τις ξαναδούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: